Kamis, 13 Maret 2014

health benefits of lemon balm leaf

health benefits of lemon balm leaf Môžete už oboznámení s citrónovou Balma , by žiadnym prekvapením , pretože citrón Balma každého závodu nájdete na záhradu . Ale to je záhradka zdanlivo rastlina obsahuje esenciálny olej . Nie je to len nejaký obyčajný a esenciálny olej , citrón Balma veľmi dôležité zvláštny človek , jeden z najdôležitejších astronomických .

Lemon Balma poskytujú jednu z najdôležitejších a drahé si môžete kúpiť . Je to naozaj drahé , takže je ťažké vyrobiť . Kým korenie a citrón možno ľahko replikovať z citrónovej trávy a citrusov , ktorá je lacnejšia , citrón Balma silice priamo z moci poučiť atmosféru .

Lemon Balma užívalo drogu po dlhú dobu v histórii . Štúdie naznačujú , sedatív , antibakteriálne a antioxidačné vlastnosti . Ale nie dosť používať citrónovou Balma ako predpísané lieky , niektoré tradičné zeleniny nielen liek mágie medicíny . Ale stále mnoho ľudí , zdravie , a používať sa môžu tešiť na šálku čaju , hmyzu repelent , sklo citrón BALMA vína . Lemon Balma víno ​​? O tomto nápoj Piqué máte záujem , tu je recept na sudcovi citrón Balma víno ​​piva a vína a m ocenenie , Pauline Pearce .

Lemon Balma pivo recept na jeden galón uctievanie .

2 litre citrón Balma
2 veľké pomaranče ( šťava a kôra )
1 libra sultánky
1 citrón ( šťava a kôra )
2 libry cukru
1 lyžica živín
1 lyžica vínnej
1 polievková lyžica na pektové enzýmu
Gervin alebo univerzálne víno ​​droždie
Campden tabliet

Vyberte listy z stopke , len budete potrebovať diétu . Premyje studenou vodou . Nechajte uschnúť , a keď sa v suchu a vložte ho do nejakého poľa , uistite sa , že používate čistej nádoby . Nalejte vriacu vodu do poľa , bude štyri pinty asi dosť . Pridať Campden vodu do zmesi a začne miešanie . Keď ste hotoví miešanie sa zavrie ju a nechaj to byť štyridsaťosem hodín .

Samostatné likér vyrobený z listov . Pretože nebudete potrebovať , môžete vrhnúť listy . Dajte alkohol v poli sterilizované , preto dúfam , že v ňom , a pridajte zmes pomaranča šťavu a citrónovou šťavou v ňom . Potom dal sultánky , kyseliny pektínové , kvasiniek a živiny vo vnútri . Nechajte ho piť fermentačného procesu zatvorte štyri dni . Nezabudnite ju krytá a to dvakrát denne zamiešajte . Po štyroch dňoch , vložte ho do obsahom skla , cukru a spustite miešanie . Pridať studenú vodu varené , kým sa neuzdraví takmer kompletná , a krytá vzduchotesné ho opustila , pre proces fermentácie . Za tri mesiace , môžete piť .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar