Minggu, 30 Maret 2014

benefits of broccoli green tea extract and spirulina

benefits of broccoli green tea extract and spirulina Які переваги для здоров'я брокколі ? Брокколі є зелений овоч із сімейства капустяних. Це, як правило , продаються в головах , які мають кілька квіточки відгалуження центральну стебло , а іноді вже листя ще прив'язані. Брокколі дає бонус здоров'я у вигляді захисних речовин , які можуть захистити вас від хвороби. Ботанічно , брокколі відноситься до сімейства капустяних , відомих під загальною назвою хрестоцвітних овочів.

Це їжа дуже низьким вмістом насичених жирів і холестерину. Це також хороший джерело білка , вітаміну Е ( альфа токоферол) , тіамін , рибофлавін , пантотенова кислота , кальцій , залізо , магній , фосфор і селен , і дуже хороший джерело харчових волокон , вітаміну А , вітамін С , вітамін К , вітамін В6 , фолієва кислота , калій і марганець

 Бета -каротин і вітамін С , є важливими антиоксидантами , які були пов'язані зі зменшенням ризику багатьох захворювань , включаючи катаракту , хвороби серця , а також кілька видів раку. Користь для здоров'я брокколі дуже великі. Мало того , що рослинна завантажувалася з необхідними поживними речовинами , він також має лікувальні властивості. Деякі люди люблять брокколі , і деякі люди ненавидять його , але немає ніяких сумнівів , що броколі є Nutrional дивно . Ось 10 переваг брокколі :

    Допомагає при діабеті
    Хвороба Бої серце
    Допомагає запобігти рак
    Бордюри переїданням
    Сприяє здорові кістки
    Регулює кров'яний тиск
    запобігає застуди
    Підвищує імунну здоров'я
    Бої вроджені дефекти
    регулює гормони

Харчова цінність брокколі
Харчова цінність в 100 г ( 3,5 унції )

    Енергії : 141 кДж ( 34 ккал )
    Вуглеводи: 6,64 г
        Цукор : 1,7 г
        Харчові волокна : 2,6 г
    Жири: 0,37 г
    Білки: 2,82 г
    Вода: 89,3 г
    Вітамін А екв. : 31 мкг ( 4 %)
        бета -каротин : 361 мкг ( 3 %)
        лютеїн і зеаксантин : 1403 мкг
    Тіамін ( B1 Vit . ) : 0,071 мг ( 6 %)
    Рибофлавін ( B2 Vit . ) : 0,117 мг ( 10 %)
    Ніацин ( Vit. B3 ) : 0,639 мг ( 4 %)
    Пантотенова кислота ( B5) : 0,573 мг ( 11 %)
    Вітамін B6 : 0,175 мг ( 13 %)
    Фолієва кислота ( віт. В9) : 63 мкг ( 16 %)
    Вітамін С: 89,2 мг ( 107 %)
    Вітамін Е : 0,78 мг ​​( 5 %)
    Вітамін К: 101,6 мкг ( 97 %)
    Кальцій : 47 мг ( 5 %)
    Залізо : 0,73 мг ( 6 %)
    Магній : 21 мг ( 6 %)
    Марганець : 0,21 мг ( 10 %)
    Фосфор : 66 мг ( 9 %)
    Калій : 316 мг ( 7 %)
    Цинк : 0,41 мг ( 4 %)

Запаковані з поживними речовинами , краще коротко на пару , смажені або їсти сирими . Свіжі брокколі слід зберігати в холодильнику в дихаючої упаковці , і вжити протягом 2-3 днів з моменту покупки. Ви також можете з'їсти сирої брокколі , щоб отримати максимальну вигоду.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar